СИСТЕМИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА БИЗНЕСА

ЛЕСНО Е, ЗАЩОТО СМЕ ЗАЕДНО

Офис в Облака

Винаги заедно!

Бизнес процеси

Бързи и ефективни!

Платформи

На здрава основа!

Офис в Облака

Виртуален офис е да имате офис без физическо работно място. Само си представете – всички Ваши файлове, документи, електронна поща и работни календари са лесно достъпни от всяко устройство и място по всяко време. Това Ви позволява да сте по-гъвкави и ефективни – можете да провеждате срещи, да изнасяте презентации, дори и изготвяте оферти и сключвате договори в движение. Осигурете home-office на Вашите служители и прозрачност в работата. Ние проектираме Вашия „офис в облака“, а Вие имате възможност да работите по-свободно и ефективно от всякога. 

Научете повечеМодерното работно място

Сигурност

Информацията е един от най-важните активи за всяка компания. Тя се съдържа в различните файлове и имейли, които се обменят свободно в компанията и извън нея. Информацията може да бъде свързана с параметри по договори, оферти, нови продукти, ценови листи, списъци с клиенти, файлове със заплати на служителите, стратегии, „ноу-хау“. Основната заплаха пред компаниите е изтичането и кражбата на тази „чувствителна“ информация. Добре проектираната система за сигурност на информацията позволява на компанията да се защити от три заплахи: инцидентно изтичане, кражба от служител и корпоративен шпионаж, без това да пречи на рутинната работа на служителите.

Бизнес процеси

Системата за управление на бизнес процесите обхваща всички дейности на фирмата. Целта на системата е да повиши конкурентоспособността и ефективността на компанията, да намали човешките грешки, да оптимизира разходите или да увеличи капацитета. Системата е базирана на най-добрите клауд платформи, за да получите достъп от всяко устройство и по всяко време.  Ръководният състав получава всички необходими доклади и справки в реално време, дори на мобилните си телефони.

Как да бъда ефективен

Платформи

Системите за управление на бизнеса се разработват на база софтуерни платформи. Правилният избор и конфигуриране на платформите са от съществено значение за успеха на всяка компания. Ние разработваме системите върху утвърдени на пазара платформи – Microsoft 365 и Smartsheet. АРЕН-С е CSP партньор на Microsoft и предлага продажба, внедряване и поддръжка на Office 365, Dynamics 365, Windows 10, Enterprise Mobility & Security, Project, Visio, PowerBI, PowerApps.

Бизнес Системи
ЧУДИТЕ СЕ ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ?

АРХИТЕКТУРА

Купете сега Вашата Архитектура на Бизнес Софтуер, за да разберете – кои системи са необходими за Вашия бизнес, – кои са оптималните платформи за тези системи, – какъв бюджет следва да инвестирате – и в какъв срок можете да ги получите.

Спестете време в дълги проучвания и пари в неработещи решения. НАЛИЧНО В ПОРТАЛЪТ ЗА БИЗНЕС РАЗВИТИЕ
ИСКАТЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ ВЕДНАГА?

ОФИС В ОБЛАКА

Купете една от въвеждащите версии на нашия продукт Офис в Облака и в рамките на 1 седмица ще получите: – готова файлова система в облака базирана на Sharepoint – готова фирмена система за комуникация базирана на Teams – лицензи от избрания пакет за 1 година с достъп до над 16 приложения за Вашия бизнес И още в пакет Premium: – инсталиране на Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams  – конфигуриране на системата за онлайн резервации Bookings.

НАЛИЧНО В ПОРТАЛЪТ ЗА БИЗНЕС РАЗВИТИЕ

За нас

АРЕН е основана през 2007 год. в отговор на нуждите на обществото от висококачествени инженерни услуги. С големия брой успешно реализирани проекти и с нарастването на пазарния ни дял развихме компанията чрез разширяване на екипа и допълване на дейностите. Днес АРЕН предлага на клиентите си пълен набор от висококачествени бизнес услуги по структуриране, управление, финансиране и изпълнение на инвестиционни проекти, консултации по бизнес управление, проектиране и внедряване на софтуерни решения за управление на бизнеса. Следвайки нашата философия: „Добре започнатото е наполовина свършено“, успяваме да надградим очакванията на нашите клиенти. АРЕН-С, като част от групата АРЕН, съсредоточава нашите постижения и опит в проектиране и внедряване на висококачествени софтуерни системи за опериране и управление на малки и средни предприятия.

Свържете се с нас

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ЗА СРЕЩА    Contact info
    []